Thema & Samengestelde buffet

Vanaf 12 personen

Buffet Maasland 30,00 p.p.
Soep
• Wortelgembersoep met tafelbrood & boter
Warm
• Snoekbaarsfilet met maaslandskruidenzout & een mousseline van waterkers
• Livar Wangetjes in een sausje van Maaslandse mosterd & truffel
• Parelhoenfilet met een jus van zoete Maaslander wijn
*Aangepaste aardappel- & groenten garnituren te kiezen: 2 van elk

Dessert
• Tiramisu met knapkoek uit Maaseik
• Chocolade met advocaat
• Bavarois met mango & Wolbertineke


Buffet Chefs Choice: 35,00 p.p.
Koud
• Terrine van vis
• Zacht gegaarde zalm belle-vue
• Gevulde eitjes met een crumble van bacon
• Wrap met Parmaham en meloen
Aangevuld met saladebar, brood & boter, cocktail & mayonaise
Warm
• Tongrolletjes met scampi in een dugleré sausje en bieslook
• Kalkoengebraad met een dragonsausje
*Aangepaste aardappel- & groenten garnituren te kiezen: 2 van elk
Dessert
• Desserten van de chef (3stuks p.p.)

Buffet Royal Luxe: €40 p.p.
Koud
• Tomaatje gevuld met grijze garnalen
• Zalm belle-vue met gevulde eitjes
•  Salade Niçoise
•  Gerookte forelfilet met een mieriksworteltoets
•  Waaier van huis gerookte eendenborst
•  Gerookte hamrolletjes met Monegasque uitjes
•  Krokant gebakken piepkuiken met perzik en ananas
Aangevuld met saladebar, brood & boter, cocktail & mayonaise
Warm
• Kreeftensoep OF Koninginnesoep
• Vispannetje op Oostendse wijze
•  Kalkoengebraad l'apostolle (sinaas)
•  Varkenstournedos peper
*Aangepaste aardappel- & groenten garnituren te kiezen: 2 van elk
Desserten
• Fruitspies Royal
• Ijstaart met noordkriekjes
• Diverse minigebakjes
Crème brûlée
Chocomousse met advokaatroom

*Aardappelgarnituren:
Gratin/smeuïge puree/gebakken aardappel/truffelpuree
Zelf af te bakken: kroketten/duchesse aardappel/frietjes/...

*Warme groenten:
Wokgroentjes/boontjes buikspek/Parijse worteltjes met tijm/fijne doperwtjes/
bloemkool bechamel/erwtjes en worteltjes/gebakken witloof/asperges (seizoen)/...

Buffet Dolce Vita: €35 p.p.
Koud
• Parmaham met meloen en pecorino kaas
• Mozzarella & pesto
• Pastasalade met tonijn en tomaat
• Diverse salamisoorten
• Zongedroogde tomaten- olijven- tapenade
• Salade caprese met kruidendressing

Aangevuld met saladebar, brood & boter, cocktail & mayonaise
Warm
• Saltimbocca met lichtpikante tomatensaus (kalfsschenkel)
• Penne/ olijfolie en kruiden

• Linguine frutti di mare la florentina (zeevruchten met spinazie en roomsausje)
• Huisbereide lasagne al forno met gehakt en tomatensaus
Desserten
• Panna cotta van chocolade

• Mascarpone crème met citroen en vanille
• Tiramisu

Jacky's Aspergefestijn: 35,00 p.p.
Koud
• Tomaat & grijze garnalen
• Meesterlijke fijne grillham
• Parmaham en pecorino kaas
• Gevuld half eitje met een crumble van bacon
•  Gemarineerde asperges & truffel (koud) 3p.p.
• Gemengde salade/ Aardappelsalade/ Dressing/ Brood en boter
Soep
• Aspergeroomsoep
Warm
• Asperges warm in goede boter & peterselie 3p.p.
• Zacht gegaard zalmhaasje met mousseline saus
•  Varkenshaasje met champignonsaus
• Krielaardappelen & peterselie
• Gegratineerde aardappeltjes
Dessert
• Panna cotta & mango & gekarameliseerde asperges

Breughelbuffet: 30,00 p.p.
Koud
• Kipsaté sweet & sour gelakt
• Boerenham met meloen
• Zwart brood met kip/kap & mosterd
• Gekookte ham & asperge
• Paté met ajuinconfituur
• Graanmosterd
• Gemengde salade/ Aardappelsalade/ Dressing/ Brood en boter
Soep
• Erwtensoep
Warm
• Gehaktballetjes met kriekensaus
•  Krokant gebakken spek
• Mini pensjes
• Beenham met mosterd ajuinsaus
• Zuurkoolstamppot
• Spinaziestamppot
• Wortelstamppot
Dessert
• Rijstpap met bruine suiker
• Vanille pudding met rozijnen
• Grootmoeders chocoladeschuim

Terug naar hoofdmenu