Hoofdgerechten | Vlees

(Vanaf 10 personen)

• Varkensfiletgebraad met pleurottensaus € 15,00 p.p.
• Kalkoenfilet met gekarameliseerde sinaasappel € 16,00 p.p.
• Varkenshaasje met grotchampignons € 16,00 p.p.
• Kalfsruggebraad gebakken in provençaalse kruiden € 18,00 p.p.
• Parelhoensuprême in een romig sausje van dragonblaadjes € 18,00 p.p.
• Lamskroontje met een sausje van truffel en gewokte seizoensgroenten € 20,00 p.p.
• Eendenborstfilet met esdoornsiroop en Belgisch witloof € 20,00 p.p.
• Filet pure Rossini € 22,00 p.p.
• Kalfsfilet pure met aromatische boter € 22,00 p.p.

Diverse vegetarische of biogerechten. Vraag voor meer info en keuzemogelijkheden. De hoofdgerechten kunnen ook in buffetvorm gekozen worden. Bij deze gerechten zijn aangepaste aardappel- en groentegarnituren. Uiteraard zijn andere keuzemogelijkheden of combinaties mogelijk.

Terug naar hoofdmenu