Thema buffetten

Buffet Maasland met streekproducten 20,00 p.p
(Vanaf 12 personen).

Warme gerechten
• Gebakken zalmmoot in een mousseline van Dilsers Blond
• Kalkoengebraad met sinaas en Aldeneyker Pinot Blanc
• Livarvarken met maaslands kruidenzout
• Diverse groente- en aardappelgarnituren
Desserten
• Bavarois Wolbertineke
• Rekemse miserabel
• Chocolade schuim met chocolade uit Maaseik
• Kaasplankje Ommersteyn


Belgisch bierbuffet
18,00 p.p
.
(Vanaf 12 personen)

Warme gerechten
• Moot van witloof met een tournedos van kabeljauw en Hommelbier
• Mechelse koekoek in een sausje van geuze
• Konijnrugfilet met Ter Dolen Kriek
• Diverse groente- en aardappelgarnituren


Breughelbuffet
(Vanaf 12 personen)

Buffet 1 14,00 p.p.
Koude gerechten
• Knapperige kip met fruit
• Duo van witte en zwarte pensjes
• Breughelkop met mosterd
• Vleesbrood met kriekjes
• Paté met ajuinconfituur
Diverse salades, 6 soorten koude sauzen en ovenverse broodsoorten
Dessert
• Rijstpap of fruittaart

Buffet 2: 16,00 p.p.
Koude gerechten
• Knapperige kip met fruit
• Haringfilet met garnituur
• Paté met ajuinconfituur
• Visterrine
Warme gerechten
• Balletjes met krieken
• Duo van witte en zwarte pensjes
• Diverse stamppotten
Diverse salades, 6 soorten koude sauzen en ovenverse broodsoorten
Dessert
• Limburgse taarten


Tapasbuffet 20,00 p.p.
(vanaf 10 personen)
Mooie presentatie van diverse hapjes

Koude gerechten
• Gemarineerde olijven/gedroogde tomaatjes
• Sweet Peppadews (zoete pepertjes met geitenkaas)
• Serranoham met meloenbolletjes
• Scampistaartjes in tsatziki
• Cherry tomaat met mozzarella en rode pesto.
• Aioli parmezaan
• Vitello tonato met appelkappertjes
• Tarama
• Fruitspiesjes
Warme gerechten
• Tongrolletjes in schaaldierensaus
• Dadels met spekjes en tabasko
• Toscaanse gehaktballetjes
• Kipsliertjes red pepper
• Krielaardappeltjes in de schil
• Diverse broodsoorten en roomboter

Take the sangria with it: 5/liter wit of rood


Aspergefestijn (seizoen) 20 p.p
(buffet vanaf 10 personen) Enkel in het seizoen: vanaf april afhankelijk van het weer tot 24 juni (St.-Jan)

Koude gerechten
• Noorse gerookte zalm met zijn garnituurtjes
• Meesterlijke fijne grillham
• Assortiment broodjes en kruidenboter
Warme gerechten
• Romige aspergesoep
• Asperges uit Kinrooi AA (7st.p.p.)
• Zacht gegaard zalmhaasje
• Varkenshaasje met pleurotten
• Krielaardappeltjes met peterselie
• Mousselinesaus
• Geklaarde boter met mimosa van ei
• Mornaysaus
Deze gerechten worden als één buffet 
geserveerd!

Terug naar hoofdmenu